Algus

Malagas võttis meid vastu kena vihm ja +16 soojakraadi. Päris ok, arvestades, et kell oli ca 1 öösel. Läks veel tunnike ja saime oma kvartiirasse. Kolu ja Paul läksid suht kohe magama, ma veel panin ratta kokku, nii igaks juhuks. Nagu hommikul selgus, väga asjalik tegemine oli. Magama kell 4, äratus naabrite kõne peale, et lähme kell 10 sõitma.Kiire pilk kellale ütles, et magatud on nats üle 5h. Süüa ka polnud, aga tahtmine oli kõva. Natuke pakkus leevendust SiS’i spordijook…vähe kangem segu ja olekski nagu söönud.

Esimene trenn läks igati mõnusalt, päris hea oli rattal tagasi olla. Seltskond võttis suuna Gibraltarile, ma tiksusin nendega 45min ja tulin tagasi. Palu ja Kolu jäid minust korterisse ärkama. Nii palju oli nende maha jäämisest kasu ka, et pärast vähemalt sai süüa…üle 15h:) Tänud, sõbrad:)

Et ilm oli igati vinge, +23 ja päike, möödusid järgnevad tunnid rõdul horisontaalis – peab kuidagi neid rattarante vältima ju.

Õhtune tiir oli umbes sama pikk, aga kuna tuul oli suunda muutnud, läks ca 20min kauem, Kolu võttis “seebika” ka kaasa, nii et osalt kulus aega ka ülesvõtetele. Paul jällegi ajas Joonaselt ratta ära (tema enda oma ootab postkontoris, mis avatakse…no muidugi…esmaspäeval:D). Aa, muide, mööda rannikut saab väga okeilt “flätti” ka sõita, 88km kokku ja tõusu 390m. Kusjuures mõlema trenni lõpus võtsime maja kõrval olevat kohalikku Kõrgemäge – umbes sama pikk, aga kindlasti järsem. 39-28 istudes üles vedada ei taha, tee või tina:D

Pisike ÜKE peale ja taastuma. Koivad ja istumine annavad ennast tunda. Hea vähemalt, et sadula alla toe heitasin, sai pisut jäigem ja sõidetavam. Homseks lubab koledat sadu, näis, kas treenimisest ka midagi välja tuleb. Esimene päev oli igatahes vägev:)

Päev numbrites:
H: 43km 1h30min, 185m tõusu, pulss 123
Õ: 45km 1h50min, 205m tõusu, pulss 129